Fråga tandläkaren

Blogg

RSS

Hitta tid för en tandläkare i Täby

18 Apr 2023

Har du lyckats här i livet och hittat en bra tandläkare i Täby? Det är en trygghet att veta att man har tillgång till bra tandvård till rimlig kostnad.

Det händer absolut inte varje dag. Det betyder inte att det aldrig kommer att hända. Men en dag kan man stå där och konstatera att ja, jag har faktiskt slagit ut en tand. Till och med en framtand. Och det gör ont, och det blöder, och det ser inte roligt ut heller. Ett kast med cykeln eller en snubbling på mattfransen kan vara nog.

Har man aldrig tidigare varit med om något liknande kan man känna sig rätt handfallen när det händer. Man förstår ju att så här kan man inte ha det. Vad gör man? Rätt tänkt, man ringer till sin tandläkare. Nu är det dags för en akuttid och inget annat duger. Har du tanden kvar? Bra, ta vara på den noga.

Din tandläkare kan göra smärre underverk

Alla tänder kan inte räddas men fler än man tror. Har du tur i oturen och tanden är helt lossad och inte försvunnen ska du ta noga vara på den. Ha den i munnen eller lägg den i lite mjölk. Sen bokar du en skyndsam dejt med din tandläkare. Ibland kan man lyckas med att få tanden att växa fast igen. Om inte behöver du ändå hjälp.

Det finns en stor trygghet i att ha en fast kontakt med tandläkaren. Man vet vad man kommer att träffa på och att det finns kompetens och en vänlig och skicklig hand på kliniken. Ta hand om dig själv och dina tänder.

Erfaren och serviceinriktad tandläkare finns i Jönköping

24 Feb 2023

För att bibehålla en god munhälsa kan du besöka en vänlig tandläkare i Jönköping för en undersökning. Där får du snabbt reda på hur din tandstatus ser ut.

Har du full koll på hur dina tänder mår? Även om du inte har tandvärk eller upplever andra problem med dina tänder kan de vara i dåligt skick. Det är svårt att på egen hand avgöra hur munhälsan ser ut. Början till ett hål i en tand känns inte, men en tandläkare kan snabbt upptäcka problemet vid en undersökning.

Det är bra att göra ett besök hos en modern tandvårdsklinik med jämna mellanrum. Eventuella förändringar kan då upptäckas i tid och åtgärdas innan större problem uppstår. Du kanske behöver några besök hos en tandhygienist som är specialist på förebyggande tandvård. Denne hjälper dig att hålla dina tänder och tandkött i gott skick.

En tandläkare använder modern utrustning

För att möta patienters behov på bästa sätt använder tandläkare i Jönköping utrustning av hög klass. Du sitter eller ligger bekvämt i tandläkarstolen och blir väl omhändertagen av en tandläkare och en tandsköterska. Du kan få hjälp med bland annat lagning av hål i en tand, tandblekning, protetik och tandreglering.

Vid akuta besvär i din mun är det viktigt att du får hjälp snabbt. Speciellt om du råkat slå ut en tand eller drabbas av en större infektion. Ta då kontakt på en gång med en tandläkare i Jönköping och boka en akuttid. Kom ihåg att du kan använda dig av ditt statliga tandvårdsstöd när du besöker en tandläkare.

Trygghet är en privat tandläkare i Alby

22 Jan 2023

Hos en privat tandläkare i Alby får man den hjälp man behöver med att sköta sin munhälsa, av skickliga yrkesutövare med många års erfarenhet från branschen.

Något som de flesta kanske inte hjular över torget för, är när de får en kallelse till tandläkaren, eller har skjutit det oundvikliga framför sig så länge det går och nu måste boka en tid. Tryggt är ändå att man kan vända sig till en privat tandläkare i Alby om man inte känner för att kontakta den allmänna folktandvården.

Ibland kan det helt enkelt vara skönt att komma till en privat klinik som använder sig av den senaste tekniken inom modern tandvård, och mötas av en tandläkare eller tandhygienist som förstår vad som behöver göras och som kan göra så behandlingen blir så smidig som möjligt.

En tandläkare både behandlar och ger dig värdefulla råd

Det vanligaste är att man gör en vanlig undersökning av tandhälsan och att man avlägsnar karies som lätt kan uppstå på tänderna. En annan vanlig behandling är att man tar bort tandsten – detta är något som kan behöva göras regelbundet eftersom tandsten ackumuleras kontinuerligt.

Naturligtvis finns det mycket man som patient själv kan göra för att förebygga dålig munhälsa. Vi har alla hört råden tidigare – borsta två gånger om dagen i två minuter, använd tandtråd, undvik för mycket sötsaker och så vidare. Följer man dessa råd samt ser till att besöka sin tandläkare regelbundet har man receptet för en bättre tandhälsa under längre tid.

En flexibel patientstol till mottagningen

28 Feb 2022

På platser där man tar emot patienter behöver det finnas patientstolar som är flexibla. Varje individ är unik och alla ser olika ut till sin fysik. Köp en flexibel patientstol till er klinik.

Oavsett om ni har en tandläkarmottagning eller en annan typ av mottagning där ni tar emot patienter dagligen, så behöver det finnas utrustning som passar alla människor. Varje människa är ju en unik individ och ingen av oss ser ut som någon annan i kroppen. En del människor har smärtor i kroppen och behöver flexibla lösningar när de kommer för att sitta upp i patientstolar hos exempelvis tandläkaren. En patientstol behöver vara anpassningsbar på olika vis för att underlätta utövarens arbete men den ska även vara bekväm för patienten. Säkerhet och ergonomi bör vara ledord när man ska köpa en ny patientstol till kliniken eller till mottagningen.

Säkra och ergonomiska patientstolar

Att gå till läkaren eller tandläkaren och kunna få en bekväm stol att sitta i är viktigt. Den bör även vara höj- och sänkbar för bästa komfort för den som ska undersöka patienten. Fotstöd, ergonomiskt nackstöd och höj- och sänkbart ryggstöd är andra funktioner som behöver finnas på en riktigt bra patientstol. Allt för att patienten ifråga ska ha det skönt och bekvämt under den tid som hen sitter i stolen. Samtidigt som patienten sitter bra behöver läkaren komma åt och se ordentligt. Och allt detta fungerar utmärkt med en bra stol där säkerhet och komfort kommer först. Köp nya patientstolar redan idag.

Få tid i rätt hjälp med akut tandvård i Norrköping

13 Feb 2022

Akuta besvär med tänderna ska alltid tas på högsta allvar. Det kan både bli farligt, men dessutom gör det väldigt ont. Det finns bra kliniker som erbjuder dig akut tandvård i Norrköping.

Akuta problem med tänderna kräver akut tandvård. Tänderna kan ställa till med mycket, vare sig det är skada eller smärta. Vid problem behöver man snarast uppsöka akut tandvård i Norrköping eller den stad man befinner sig i. Många tror man kan dämpa tandvärk med smärtstillande. Men faktum är att det rentav kan vara farligt att gå med tandvärk. Så låt det inte gå för långt. Med ett akut besök kommer de ta hand om dina tänder så du slipper smärtan. Har du en skada kan det handla om snabbast möjliga vård så de kan reparera skadan så bra som möjligt.

Bra vård hos akut tandvård

Många lider idag av tandläkarskräck, vilket gör att man drar sig för att åka till tandläkaren. Många vill hellre även vänta på sin ordinarie tandläkare än att gå till en okänd. Men man kan inte alltid vänta på sin ordinarie tandläkare, utan man får gå till de som erbjuder akut tandvård. Dessa har samma kompetens och kommer ta hand om dig på bästa sätt. Med modern vård, en trevlig klinik och kompetenta tandläkare så är du i goda händer. Så tveka inte på att ta kontakt med en klinik som erbjuder akuttider om du behöver det. De finns där för din skull och är redo att hjälpa.

Hitta en tandläkare i Sundbyberg

19 Oct 2021

Det är viktigt med regelbundna tandläkarbesök och valet av tandläkare är viktigt. Det finns tandläkare i Sundbyberg som erbjuder både allmäntandvård, tandblekning, implantat med mera.

Man hoppar inte lika enkelt över tandläkarbesöken om man har nära till tandläkaren. Därför kan det vara bra att välja en tandläkare med praktik i samma område som man bor, går i skolan eller arbetar i. Då blir det enkelt att hinna med besöken när man ska. Men man måste också trivas med den tandläkare man väljer, och för den som letar efter en ny tandläkare i Sundbyberg kan det vara bra att fråga vänner och kanske grannar om rekommendationer. Givetvis måste tandläkaren också erbjuda de olika typer av behandlingar som man kan vara i behov av som exempelvis tandreglering, estetisk tandvård och implantat. På de olika tandvårdsklinikerna brukar man kunna hitta denna information tillsammans med prislistor. Det gör det också enkelt att jämföra priser mellan olika tandläkare.

Hur ofta måste man egentligen gå till tandläkaren?

Barn måste gå till tandläkaren minst en gång om året, men som vuxen utan tandproblem räcker det vanligtvis att gå vart tredje år. Fast däremellan kan man istället behöva besöka tandhygienisten för att ta bort tandsten och putsa tänderna. Vissa tror att de sparar pengar genom att strunta i tandläkarbesöken men det är snarare tvärtom. Går man regelbundet till tandläkaren upptäcker man problem i ett tidigt stadie och hinner då ofta rätta till dem, och kan på så vis undvika stora och kostsamma behandlingar.

Värmlands härligaste tandläkare

23 Sep 2021

Det är få som kopplar ihop ”njutningsfull egentid” med ett besök i tandläkarstolen. I Värmland gör tandläkarna sitt bästa för att få besöket att vara lugnt och behagligt för patienterna.

Bor man i Värmland så känner man väl till Sola i Karlstad. Sola hette egentligen Eva-Lisa och var från början värdshusflicka. Med ett leende och gott humör serverade hon gästerna på ett värdshus i Karlstad. Av stadens befolkning och kringresande fick hon smeknamnet ”Sola” då hon lyste upp tillvaron för gästerna.

Hade man smeknamnet Sola som Eva-Lisa hade, kan man föreställa sig att Sola hade ett härligt leende med fina tänder. Detta även om tandläkaryrket inte var så utspritt i Värmland under 1700- och 1800-talet. På den tiden kunde vilken kvacksalvare som helst kalla sig tandläkare. Idag krävs det en mångårig utbildning på universitetsnivå för att få tandläkarlegitimation.

Tandläkaren jobbar för patientens bästa

Idag kan dagens moderna tandläkare i Värmland hjälpa sina patienter att få ett riktigt Sola-leende. Att tryggt och lugnt lägga sig i tandläkarstolen och veta att man är i trygga händer är a och o. Det spelar ingen roll om man är på en rutinkontroll eller ska utföra någon behandling, tandläkaren jobbar för att patienten ska vara trygg. Det tandläkaren eftersträvar är att patienten ska ha en god och bra munhälsa.

Tandläkaryrket har utvecklats enormt de senaste åren, precis som många andra verksamheter. En stor del av tandvårdsyrket har digitaliserats och fått nya behandlingstekniker. Att enkelt ta röntgenbilder digitalt istället för att hålla på med framkallningsvätska, är en del som förbättrats inom tandvården.

Osynlig tandreglering med Invisalign

13 Aug 2021

Ännu en dag när du tittar dig själv i spegeln och stör dig på din ojämna tandrad? Varför gör du inget åt det? Tandställningar finns idag i en mängd olika utföranden, till och med osynliga.

Nej, nu har du tröttnat på att reta dig på dina tänder. De där sneda tänderna som du fokuserar på varje gång du ser dig i spegeln. Tänderna som du inte kan låta bli att dra tungan över när du tittar på tv eller ska sova. Hindret som gör att du inte ens vill le så stort som du önskar. Kanske har det kommit något nytt på marknaden som passar för dig? Och ja, det har det! Idag kan du få en behandling med invisalign som skapar den korrigering som du önskar dig. Vad är invisalign? Jo, det är en tandställning som inte syns. Ja, det går bra att du fortsätter läsa resten av texten när du återhämtat dig från chocken.

Om viljan finns – finns det en väg

Det finns en filosofi som säger att du ska vara som vatten. Du ska ha ett mål men om du slår på ett hinder så ska du hitta en väg runt det, fortfarande på väg mot ditt mål. Är ditt mål att få en jämn tandrad? Vägrar du att ha en tandställning som syns? Inga problem, leta upp en bra klinik som kan hjälpa dig, så kan du få den perfekta tandraden utan en tandställning som syns. Magi? Nej, bara en vanlig tandkorrigering.

En snygg tandrad utan räls

23 Mar 2021

Har du sneda tänder? Skaffa tandställning och rätta till det oavsett ålder. Idag finns det snygga lösningar som är diskreta. Man behöver inte längre använda räls för att fixa tänderna.

Själv är man sin bästa kritiker på gott och ont. Titta dig själv i spegeln och le - le riktigt stort! Visa alla tänderna i ett glatt leende mot dig själv. Visst känns det redan lite bättre inombords? Faktum är att ett leende lurar hjärnan att man mår bättre. Dessutom används det inte lika mycket ansiktsmuskler för ett leende som när man går runt och surar.

Var det något mer du noterade när du log? En sned tand, eller kanske flera sneda tänder i tandraden? Det är väldigt vanligt att många har en eller flera sneda tänder i munnen. Det som vissa tolkar som charmigt, kan andra tolka som väldigt jobbigt.

Moderna och diskreta tandställningar

När man var mindre var det många som fick räls när de skulle ha tandställning. Självklart finns det räls än idag, men det finns också alternativ. Ett av alternativen är en diskret tandställning som heter Invisalign. Det är en genomskinlig skena som man sätter på tänderna.

Minsta behandlingstid med denna skena är 7 veckor. Beroende på vilken typ av korrigering som skall göras kan tiden bli längre.

Behandlingen är skonsam mot tänderna. Det kan ömma lite när tänderna flyttar på sig, men det är inget farligt. Man ska ta ur skenorna när man äter, borstar tänderna och använder tandtråd - men i övrigt använder man dem dygnet runt. Mer om Invisalign hittar du här: invisaligngöteborg.se 

Hotta upp ditt leende med skalfasader

16 Mar 2021

Missnöjd med ditt leende? Då ska du givetvis göra något åt saken. Det är viktigt att vilja och kunna le och du har allt att vinna på en sådan insats. En gratis första konsultation brukar ingå.

Oavsett varför du inte tycker om dina tänder så är det sorgligt om det hindrar dig från att le. Ett leende drar igång glädjehormoner i vår kropp som är viktiga för att vi ska må bra. Om du inte vill le på grund av rädsla för vad folk ska tycka om dina tänder bör du göra något åt saken.

Oavsett om dina tänder är skadade, gulnade eller fläckiga, går allt att ordna med exempelvis skalfasader. Kontakta en tandläkarmottagning i din närhet och be dem om en konsultation, den första brukar vara gratis. Då får du ett förslag på lösning samt ett pris att ta ställning till. Här brukar du även få veta hur stor rabatt du får via Försäkringskassan.

Vad är egentligen en skalfasad?

Om du inte vet vad en skalfasad är så kan man enkelt säga att det är som äggskal på tänderna. Alltså du får en porslinsyta monterad på framsidan av dina tänder, som gör att de får en vacker, slät och enhetlig yta. Färgen anpassas av de tekniker som tillverkar just dina skalfasader och dessa kommer anpassas helt efter dina tänder med hjälp av noggrann scanning. För att fästa skalen på dina framtänder behöver dina egna tänder slipas något på ytan, men det är inget som känns eller syns. Läs mer om skalfasader på denna sida: skalfasadergöteborg.se

Ett leende smittar så lätt!

24 Jan 2021

Att våga le mot omvärlden gör att både man själv och andra mår bättre. Det krävs faktiskt betydligt färre ansiktsmuskler för att le än för att se arg ut. Så därför, våga visa upp ditt leende!

Det finns många som inte vågar lägga upp ett stort leende för att de skäms att visa sina tänder. Istället kniper de ihop med munnen och ler lite skevt när det behövs. Känns det igen? Då är det bra att veta att man kan få hjälp för att visa sitt leende!

Idag är det inget konstigt att vuxna har tandställning för tänder som är skeva eller sneda. Har man missfärgade tänder kan man få hjälp med att bleka dem så att man åter får ett vitt härligt leende!

Ge tänderna ett lyft!

Det kallas estetisk tandvård och är vanligare än man tror. Har man andra problem med tänderna finns det många nyheter på marknaden. Långt ifrån alla vuxna vill stoltsera med en så kallad räls i munnen. Då är det bra att veta att det finns genomskinliga tandställningar som inte syns, och detta kallas invisalign.

Funderar man på denna typ av tandvård så googlar man efter estetisk tandvård i Malmö, eller den aktuella orten man bor på. Då får man förslag på tandvårdskunniga inom detta område. Man får komma dit på en första konsultation och få en prisuppgift på det arbetet man tänkt sig. De ger även tips och råd på vad du ska tänka på inför behandlingen till ditt nya och ännu vackrare leende!

Ta hand om dina tänder

2 Dec 2020

Hur bra tar du hand om dina tänder? För att de ska må bra måste man sköta om dem och gärna se över dem åtminstone en gång per år eller mer. Ett besök hos tandhygienisten är bra för tändernas skull.

Tänderna är viktiga för oss, att gå och ha tandvärk kan förstöra ens hela dag. Dessutom kan tänderna ta väldigt mycket på ens självförtroende. Man går och gömmer sitt leende för att man inte vill visa sina tänder. Gå till en tandhygienist som kan hjälpa dig att hålla koll på tänderna. Man kan göra mycket själv hemma genom att borsta tänderna minst två gånger per dag, men även använda tandtråd och eventuellt munskölj. Genom att sköta detta och kolla över dina tänder med jämna mellanrum kommer du ha ett fint bländande leende.

Skillnaden mellant tandläkare och tandhygienist

Det är skillnad mellan en tandläkare och en tandhygienist, de har gått olika utbildningar och har kompetens för olika saker. Som tandläkare kan man vara både på tändernas utsida och insida. Som tandhygienist arbetar man utanpå tänderna. Båda kräver dock godkända studier och att man fått yrkeslegitimation som utfärdas av socialstyrelsen.

När du letar efter en klinik att gå till så har du ett stort urval att välja mellan. Du kan gå både privat och via Folktandvården. De har samma kompetens på de olika ställena. Har du tandläkarskräck kan det vara skönt att träffa den som ska vara i din mun innan. Tandläkare är kunniga inom det och vet hur de ska kunna hjälpa dig.

Låt inte tandvärk förstöra din dag

16 Nov 2020

Det finns ingenting som kan förstöra en dag som plötslig tandvärk. Den där känslan av att något ilar i munnen och gör ont vid varje liten rörelse. Då är det bäst att söka sig till akut tandvård.

Om man har tandvärk så är det ett tecken på att någonting inte står rätt till i munnen. Det kan vara att en tand har skadats, eller att man har fått inflammation i en nerv eller i tandköttet. Oavsett vad som är fel så är det utan tvekan något vi inte vill behöva uppleva.

Tandvärk kan visa sig på olika sätt och är inte alltid en intensiv smärta som vi kanske ser på film. Det kan vara att man har ilningar i tänderna som långsamt blir mer och mer intensiva. Ibland är det smärta som är där den ena sekunden och i nästa är den borta. Detta bara för att komma tillbaka en timme senare. När man har tandvärk så påverkar det ofta hela ens vardag. Man sover sämre, det är svårt att äta hård mat och det kan till och med vara svårt att prata.

Sök upp akut tandvård

Det kan också vara så att man varit med om en olycka och råkat slå ut en tand eller en bit av en tand. Då är det definitivt rekommenderat att man söker sig till akut tandvård för att få hjälp direkt. Det är bara att leta upp vad som finns i ditt område, till exempel kan du söka på akut tandvård i Göteborg så får du upp träffar som fungerar. Det gäller att ta kontakt med en tandläkare snabbt om det är så att man slagit ut en tand. Ju längre du väntar desto svårare kan det bli att laga din tand. Du kan oftast få hjälp inom 24 timmar när du söker dig till akut tandvård, vilket är jättebra.

Att tänka på om man slår ut en tand

Om du råkar slå ut en permanent tand så är det superviktigt att man behandlar den utslagna tanden på rätt sätt. Du måste tänka på att förvara tanden rätt så att roten i tanden inte torkar ut. Det allra bästa sättet att förvara en utslagen tand på är faktiskt i munnen. Om du kan så sätt tillbaka tanden i sitt hål medan du tar dig till din tandläkare. Om det inte går så kan du förvara tanden under tungan eller i ett glas mjölk.

Många fördelar med tandimplantat, men det är inte för alla

29 Oct 2020

Tandimplantat är ett bra sätt att få fasta tänder, men det passar inte alla. En rad olika faktorer avgör om behandlingen kommer att bli lyckad. Här följer några tips på vad man bör tänka på.

Det är viktigt att man har väl fungerande tänder och att man själv känner sig nöjd med dem. Av olika anledningar som exempelvis olyckor och sjukdomar händer det ibland att man förlorar tänder. Ett sätt att ersätta förlorade tänder på kan vara genom tandimplantat.

Genom att operera in skruvar av titan i käkbenet kan man sedan fästa konstgjorda tänder på dem permanent. Trots att tänderna är konstgjorda är det viktigt att man fortsätter hålla en god munhygien och går på regelbundna kontroller hos sin tandläkare. Slarvar man så kan man drabbas av sjukdomar i tandköttet vilket kan leda till att tandimplantatet lossnar och att man får ännu större problem än man hade tidigare.

Gratis undersökning och konsultation

Tandimplantat är inte lämpligt för alla, och innan man kan sätta in dem så görs en grundlig utredning för att ta reda på om behandlingen har en chans att lyckas. En första undersökning och konsultation ska vara gratis, och man går då igenom för- och nackdelar samt vilka möjligheter som finns och vad man kan förvänta sig för resultat. En seriös tandläkare rekommenderar aldrig en behandling som inte kommer att ge bra resultat, utan rekommenderar i så fall en annan lösning. Vid konsultationen görs det också en bedömning kring kostnaden och eftersom det ofta kostar en hel del att operera in tandimplantat brukar många tandvårdskliniker även erbjuda hjälp med finansiering.

Ta hänsyn till kvalitet, pris och kundrecensioner i val av klinik

Tandimplantat är en bra lösning för att ersätta förlorade tänder, men det är inte samma sak som riktiga tänder då de varken har en rot eller nerver som gör att man känner då man biter och tuggar mat. Därför bör man om möjligt behålla sina riktiga tänder så länge som möjligt, men bestämmer man sig för att ersätta sin tänder med implantat så ska man vända sig till en klinik som arbetar med implantat av välkända och beprövade märken. Då ökar chansen till en riktigt lyckad behandling. Att också välja en klinik som lämnar garanti på sitt arbete och som har många nöjda kunder är viktigt. Ta därför hänsyn till både kvalitet, pris och kundrecensioner för att hitta rätt klinik och tandläkare.

Rätt position för rätt funktion

15 Oct 2020

Tänderna fyller flera olika funktioner i det dagliga livet. Det kan därför uppstå stora problem om något inte är som det ska. Men det finns hjälp som man kan få när tändernas skick fallerar.

För att man ska ha bra och fungerande tänder så är den absoluta grunden att tänderna sitter som de ska. Tänder som är för höga, vassa, sitter för trångt eller för långt isär kan alla skapa stora problem för sina bärare. Det kan innebära att man får sår på tunga eller tandkött. Rengöringen mellan tänderna kan vara så försvårad att inflammationer och tandlossning blir resultatet. Tuggandet av maten kan vara kraftigt försämrad. Och andra liknande funktionella bekymmer. Eftersom man redan som barn får inbokat regelbundna besök till tandläkare så brukar dessa bekymmer redan tidigt åtgärdas. Men det går lika bra att korrigera tänder vid alla åldrar. Så det är inte för sent om man som vuxen får besvär eller känner att något behöver förändras. I många fall kan det till och med vara så att man har lättare att hantera reglerande åtgärder som vuxen.

Flytta runt tänder

Med användning av tandreglering i Göteborg kan man korrigera ett bett som inte följer det normala. Oftast så använder man sig då av en tandställning av något slag. Det kan antingen vara en som sitter fast under hela korrigeringen och inte tas av förrän det är klart. Eller så finns det tandställningar som man kan ta av under natten. Eller tvärtom. Man brukar då börja med en liten spänning åt det håll man vill flytta tänderna. Sedan spänner man mer och mer vid varje återbesök. Det kan även vara aktuellt att efter en viss tid byta tandställningen. Eller använda sig av en mindre variant än i början.

När utrymmet tryter

Även om man kan göra stora förflyttningar av tänder med en tandställning så behövs det ibland mer än så. Det kan bero på att käken är för liten för de tänder som den ska rymma. Och det är inte alls så ovanligt scenario. När det händer så kan man bli tvungen att dra ut en eller flera tänder. Efter det kan man förflytta tänderna så att det inte ens syns att det tidigare funnits fler. Slutresultatet blir tänder som fungerar och som kanske även gör att man blir mer nöjd estetiskt. Många känner att de äntligen kan våga le och slappna av mer i sin vardag.

← Äldre inlägg