Fråga tandläkaren

En flexibel patientstol till mottagningen

På platser där man tar emot patienter behöver det finnas patientstolar som är flexibla. Varje individ är unik och alla ser olika ut till sin fysik. Köp en flexibel patientstol till er klinik.

Oavsett om ni har en tandläkarmottagning eller en annan typ av mottagning där ni tar emot patienter dagligen, så behöver det finnas utrustning som passar alla människor. Varje människa är ju en unik individ och ingen av oss ser ut som någon annan i kroppen. En del människor har smärtor i kroppen och behöver flexibla lösningar när de kommer för att sitta upp i patientstolar hos exempelvis tandläkaren. En patientstol behöver vara anpassningsbar på olika vis för att underlätta utövarens arbete men den ska även vara bekväm för patienten. Säkerhet och ergonomi bör vara ledord när man ska köpa en ny patientstol till kliniken eller till mottagningen.

Säkra och ergonomiska patientstolar

Att gå till läkaren eller tandläkaren och kunna få en bekväm stol att sitta i är viktigt. Den bör även vara höj- och sänkbar för bästa komfort för den som ska undersöka patienten. Fotstöd, ergonomiskt nackstöd och höj- och sänkbart ryggstöd är andra funktioner som behöver finnas på en riktigt bra patientstol. Allt för att patienten ifråga ska ha det skönt och bekvämt under den tid som hen sitter i stolen. Samtidigt som patienten sitter bra behöver läkaren komma åt och se ordentligt. Och allt detta fungerar utmärkt med en bra stol där säkerhet och komfort kommer först. Köp nya patientstolar redan idag.

28 Feb 2022