Fråga tandläkaren

Erfaren och serviceinriktad tandläkare finns i Jönköping

För att bibehålla en god munhälsa kan du besöka en vänlig tandläkare i Jönköping för en undersökning. Där får du snabbt reda på hur din tandstatus ser ut.

Har du full koll på hur dina tänder mår? Även om du inte har tandvärk eller upplever andra problem med dina tänder kan de vara i dåligt skick. Det är svårt att på egen hand avgöra hur munhälsan ser ut. Början till ett hål i en tand känns inte, men en tandläkare kan snabbt upptäcka problemet vid en undersökning.

Det är bra att göra ett besök hos en modern tandvårdsklinik med jämna mellanrum. Eventuella förändringar kan då upptäckas i tid och åtgärdas innan större problem uppstår. Du kanske behöver några besök hos en tandhygienist som är specialist på förebyggande tandvård. Denne hjälper dig att hålla dina tänder och tandkött i gott skick.

En tandläkare använder modern utrustning

För att möta patienters behov på bästa sätt använder tandläkare i Jönköping utrustning av hög klass. Du sitter eller ligger bekvämt i tandläkarstolen och blir väl omhändertagen av en tandläkare och en tandsköterska. Du kan få hjälp med bland annat lagning av hål i en tand, tandblekning, protetik och tandreglering.

Vid akuta besvär i din mun är det viktigt att du får hjälp snabbt. Speciellt om du råkat slå ut en tand eller drabbas av en större infektion. Ta då kontakt på en gång med en tandläkare i Jönköping och boka en akuttid. Kom ihåg att du kan använda dig av ditt statliga tandvårdsstöd när du besöker en tandläkare.

24 Feb 2023