Fråga tandläkaren

Osynlig tandreglering med Invisalign

Ännu en dag när du tittar dig själv i spegeln och stör dig på din ojämna tandrad? Varför gör du inget åt det? Tandställningar finns idag i en mängd olika utföranden, till och med osynliga.

Nej, nu har du tröttnat på att reta dig på dina tänder. De där sneda tänderna som du fokuserar på varje gång du ser dig i spegeln. Tänderna som du inte kan låta bli att dra tungan över när du tittar på tv eller ska sova. Hindret som gör att du inte ens vill le så stort som du önskar. Kanske har det kommit något nytt på marknaden som passar för dig? Och ja, det har det! Idag kan du få en behandling med invisalign som skapar den korrigering som du önskar dig. Vad är invisalign? Jo, det är en tandställning som inte syns. Ja, det går bra att du fortsätter läsa resten av texten när du återhämtat dig från chocken.

Om viljan finns – finns det en väg

Det finns en filosofi som säger att du ska vara som vatten. Du ska ha ett mål men om du slår på ett hinder så ska du hitta en väg runt det, fortfarande på väg mot ditt mål. Är ditt mål att få en jämn tandrad? Vägrar du att ha en tandställning som syns? Inga problem, leta upp en bra klinik som kan hjälpa dig, så kan du få den perfekta tandraden utan en tandställning som syns. Magi? Nej, bara en vanlig tandkorrigering.

13 Aug 2021