Fråga tandläkaren

Trygghet är en privat tandläkare i Alby

Hos en privat tandläkare i Alby får man den hjälp man behöver med att sköta sin munhälsa, av skickliga yrkesutövare med många års erfarenhet från branschen.

Något som de flesta kanske inte hjular över torget för, är när de får en kallelse till tandläkaren, eller har skjutit det oundvikliga framför sig så länge det går och nu måste boka en tid. Tryggt är ändå att man kan vända sig till en privat tandläkare i Alby om man inte känner för att kontakta den allmänna folktandvården.

Ibland kan det helt enkelt vara skönt att komma till en privat klinik som använder sig av den senaste tekniken inom modern tandvård, och mötas av en tandläkare eller tandhygienist som förstår vad som behöver göras och som kan göra så behandlingen blir så smidig som möjligt.

En tandläkare både behandlar och ger dig värdefulla råd

Det vanligaste är att man gör en vanlig undersökning av tandhälsan och att man avlägsnar karies som lätt kan uppstå på tänderna. En annan vanlig behandling är att man tar bort tandsten – detta är något som kan behöva göras regelbundet eftersom tandsten ackumuleras kontinuerligt.

Naturligtvis finns det mycket man som patient själv kan göra för att förebygga dålig munhälsa. Vi har alla hört råden tidigare – borsta två gånger om dagen i två minuter, använd tandtråd, undvik för mycket sötsaker och så vidare. Följer man dessa råd samt ser till att besöka sin tandläkare regelbundet har man receptet för en bättre tandhälsa under längre tid.

22 Jan 2023