Fråga tandläkaren

Ett leende smittar så lätt!

Att våga le mot omvärlden gör att både man själv och andra mår bättre. Det krävs faktiskt betydligt färre ansiktsmuskler för att le än för att se arg ut. Så därför, våga visa upp ditt leende!

Det finns många som inte vågar lägga upp ett stort leende för att de skäms att visa sina tänder. Istället kniper de ihop med munnen och ler lite skevt när det behövs. Känns det igen? Då är det bra att veta att man kan få hjälp för att visa sitt leende!

Idag är det inget konstigt att vuxna har tandställning för tänder som är skeva eller sneda. Har man missfärgade tänder kan man få hjälp med att bleka dem så att man åter får ett vitt härligt leende!

Ge tänderna ett lyft!

Det kallas estetisk tandvård och är vanligare än man tror. Har man andra problem med tänderna finns det många nyheter på marknaden. Långt ifrån alla vuxna vill stoltsera med en så kallad räls i munnen. Då är det bra att veta att det finns genomskinliga tandställningar som inte syns, och detta kallas invisalign.

Funderar man på denna typ av tandvård så googlar man efter estetisk tandvård i Malmö, eller den aktuella orten man bor på. Då får man förslag på tandvårdskunniga inom detta område. Man får komma dit på en första konsultation och få en prisuppgift på det arbetet man tänkt sig. De ger även tips och råd på vad du ska tänka på inför behandlingen till ditt nya och ännu vackrare leende!

24 Jan 2021